5 daagse cursus kitesurfen

5 daagse cursus kitesurfen bij Loops and Barrels 3 daagse cursus kitesurfen bij Loops and Barrels 5 daagse cursus kitesurfen bij Loops and Barrels

Reserveer nu je 5 daagse cursus kitesurfen!

5 daagse cursus kitesurfen

€ 449,00 totaal

Leer snel en efficiënt zelfstandig varen tijdens de 5 daagse cursus kitesurfen!

Tijdens je 5 daagse cursus kitesurfen leer je alle in en outs van het kitesurfen, zodat je daarna zelf veilig en verantwoord het water op kan gaan!

 LEER VAN ELKAAR MET EEN GROEPSLES!

Onze groepslessen bestaan uit maximaal 3 personen per les. De les duurt dan 3.5 uur. Heb je vragen of wil je iets overleggen? Neem via deze link  direct contact met ons op! 

Met deze 5 daagse cursus leer jij snel de basis van het kitesurfen! 

DAG 1

Op dag 1 leer je de basis van het kitesurfen. We beginnen met een (klein) stukje theorie, materiaal uitleg en safety instructions. Daarna gaan we aan de slag met je kite controle! Hiervoor beginnen we met een kleine powerkite en daarna gaan we over op de grote kite. Ook gaan we hiervoor dus al het water in op dag 1!

DAG 2

Op dag 2 gaan we verder met bodydraggen en het relaunchen van de kite wanneer hij in het water valt. Dan komt het kiteboard erbij kijken. Door middel van powerstrokes ga je kracht genereren om uit het water te komen. Dit noemen we de waterstart. 

DAG 3

Op dag 3 gaan we verder oefenen met de waterstart. Wanneer je de waterstart zowel links al rechts onder controle hebt ga je de eerste stukjes varen. Eerst rustig stukjes de ene kant op en daarna rustig stukjes de andere kant op. Tijdens deze les gaan we zoveel mogelijk meters maken. Na vandaag ben jij helemaal stoked!

DAG 4

Nu is het tijd om je waterstart te perfectioneren en de eerste stukken te gaan varen. Ook zorgen we ervoor dat je met een goede houding op je board komt te staan.

DAG 5

Op de laatste dag gaan we meters maken! Ook leer je om upwind te varen en zorgen we dat jij zelfstandig kan gaan kitesurfen na je cursus. Het is belangrijk dat je veilig en verantwoord het water op gaat! 

De perfecte weersomstandigheden voor een 5 daagse cursus kitesurfen

Goed om te weten is dat we altijd afhankelijk zijn van de weersomstandigheden voor jouw les! We bevestigen dan ook 1 dag van te voren of de les door kan gaan of niet. In principe gaan de lessen vanaf 12 knopen tot 30 knopen door, maar dit bekijken we altijd per dag. Regenbuien, golven en eventuele onweersbuien hebben hier ook altijd nog invloed op! Wil je zelf alvast meekijken of je les wellicht door kan gaan, check dan onze windfinder widget!

Maak kennis met kitesurfen

Je blijft gemotiveerd om door te gaan door de manier van lesgeven, met veel enthousiasme wordt er les gegeven. Heel flexibel en meedenkend qua planning is ook een pré!

Feline
IKO gecertificeerde instructeur Sebas

Super toffe pik die Sebas! In zeer korte tijd heb ik mijn passie voor kiten weten te vinden en dankzij Sebas kan ik nu ook varen. Goede prijs en goede les. Thanks!

Matthieu
BEKIJK OOK ONZE ANDERE PAKETTEN