Combi pakket kitesurfen

[rev_slider alias=”carousel-priveles-1″][/rev_slider]

Reserveer nu je 5 daagse combi pakket kitesurfen!

Combi pakket – 5 dagen

€ 529,00 totaal / 13 uur 

> 3 groepslessen van 3.5 uur

> 2 privelessen van 2 uur

> In 5 dagen volledig kitesurfen

> Uit ervaring is dit de beste combi

> Nieuwste materiaal van F-one

> BB talking headset

Wat leer je tijdens je 5 daagse pakket?

Dag 1/3

Op dag 1 leer je de basis van het kitesurfen. We beginnen met een (klein) stukje theorie, materiaal uitleg en safety instructions. Daarna gaan we aan de slag met je kite controle op het land en in het water.

Dag 2/3

Op dag 2 gaan we verder met bodydraggen en het relaunchen van de kite wanneer hij in het water valt. Ook komt het kiteboard erbij om te leren bodydraggen met je kiteboard! 

Dag 3/3

Op dag 3 komt de headset bij de les kijken. We gaan beginnen met de waterstart. Je raakt dan wat verder van de instructeur vandaan, dus de headset is superhandig! D.m.v. powerstrokes ga je proberen om uit het water te komen en op je board te gaan staan.

Dag 4/5

Nu is het tijd om je waterstart te perfectioneren en de eerste stukken te gaan varen. Ook zorgen we ervoor dat je met een goede houding op je board komt te staan.

Dag 5/5

Op de laatste dag gaan we meters maken! Ook leer je om upwind te varen en zorgen we dat jij zelfstandig kan gaan kitesurfen na je cursus. Het is belangrijk dat je veilig en verantwoord het water op gaat!

Reserveer direct je les online hier!

Leer snel en efficiënt zelfstandig varen tijdens de 5 daagse cursus kitesurfen!

Tijdens je 5 daagse cursus kitesurfen leer je alle in en outs van het kitesurfen, zodat je daarna zelf veilig en verantwoord het water op kan gaan! Het verschilt altijd per persoon hoeveel lessen je nodig hebt.

Onze ervaring leert dat veel studenten na hun cursus behoefte hebben aan een prive les. Vandaar dat wij dit voordeligere combi pakket hebben samen gesteld. 

Onze groepslessen bestaan uit maximaal 3 personen per les. De les duurt dan 3.5 uur. Onze prive lessen duren 2 uur.

Heb je vragen of wil je iets overleggen? Neem via deze link direct contact met ons op!

De perfecte weersomstandigheden voor een 5 daagse cursus kitesurfen

Goed om te weten is dat we altijd afhankelijk zijn van de weersomstandigheden voor jouw les! We bevestigen dan ook 1 dag van te voren of de les door kan gaan of niet. In principe gaan de lessen vanaf 12 knopen tot 30 knopen door, maar dit bekijken we altijd per dag. Regenbuien, golven en eventuele onweersbuien hebben hier ook altijd nog invloed op!

Wil je zelf alvast meekijken of je les wellicht door kan gaan, check dan onze windfinder widget!

Maak kennis met kitesurfen

Je blijft gemotiveerd om door te gaan door de manier van lesgeven, met veel enthousiasme wordt er les gegeven. Heel flexibel en meedenkend qua planning is ook een pré!

Feline
IKO gecertificeerde instructeur Sebas

Super toffe pik die Sebas! In zeer korte tijd heb ik mijn passie voor kiten weten te vinden en dankzij Sebas kan ik nu ook varen. Goede prijs en goede les. Thanks!

Matthieu
BEKIJK OOK ONZE ANDERE PAKKETTEN