Loops and Barrels

Kitesurfen Rockanje

Dit is een fantastisch grote vlak water spot. De zee wordt hier geblokt door zandbanken waardoor het water vlak blijft!

Im Egbert aan Zee kun je voor of na je les nog heerlijk een hapje of drankje doen! 

Im Sommer kann man hier Strandliegen mieten und den Tag in einem schönen Ambiente verbringen!

Kitesurfschule Rockanje

Loops And Barrels

Op de 2e slag in Rockanje vind je onze kitesurfschool in Rockanje bij het altijd gezellige strandpaviljoen Egbert aan Zee. Deze locatie is de perfecte spot voor het kitesurfen door het vlakke water en de oneindige ruimte die je hier hebt om te kitesurfen. Voor veel kitesurfers is dit echt de favoriete spot!

An diesem Ort bieten wir verschiedene Kitesurfing-Kurse an. Vom Einführungskurs bis zum 5-tägigen Kitesurfing-Kurs. 

An diesem Ort bieten wir verschiedene Kitesurfing-Kurse an. Vom Einführungskurs bis zum 5-tägigen Kitesurfing-Kurs.

Wo befindet sich die Loops And Barrels Kitesurfschule Rockanje?

Op de 2e slag in Rockanje vind je Egbert aan Zee. Die Kitesurfschule befindet sich in einem Container auf der linken Seite des Beachclubs. 

Meld je voor de les even bij strandtent Egbert aan Zee. Mocht je vroeg zijn dan kun je nog lekker een bakkie doen bij de strandtent en genieten van het prachtige uitzicht. Waarschijnlijk zie je al wat kitesurfers voorbij komen, want zodra de wind aan is, zijn de kiters niet weg te denken! 

Einrichtungen Kitesurfen Rockanje

Loops and Barrels Rockanje beschikt over openbare douches, een besloten omkleedruimte en bij Egbert aan Zee kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en is deze strandtent heerlijk voor een dagje vertoeven in de zomer. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

Der Lehrer sorgt dafür, dass Wertsachen in der Schule sicher aufbewahrt werden können.

Wegbeschreibung Loops And Barrels Kitesurfschule Rockanje

Op de 2e slag is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Wanneer je het strand oploopt vind je direct Egbert aan Zee aan je linkerkant, daar is ook de L.A.B. kitesurfschool.

Der Ort ist mit dem Auto leicht und fast immer staufrei zu erreichen. Gib die unten stehende Adresse in dein Navi ein, um zum Parkplatz zu kommen. 

Tweede Slag 8, 3235 CR Rockanje

Kitesurfing-Unterricht bei Loops And Barrels

Die Kitesurfschule Loops And Barrels entstand aus Leidenschaft, weshalb wir sie klein und persönlich halten. Wir lernen alle unsere Schüler persönlich kennen, so dass wir in jeder Stunde wissen, was sie brauchen und auf welchem Level sie sind. Wir unterrichten unsere Lektionen im Wasser mit Bb-Headsets. Auf diese Weise kann der Lehrer immer mit dir kommunizieren, aber auch du mit dem Lehrer, wenn du auf dem Wasser bist.
  • Alle Lehrer sind IKO-zertifiziert
  • Alle Preise sind inklusiv Material
  • Wir verwenden die neuesten F-One Kites und Boards
  • Faire Preise
Job van den HeuvelJob van den Heuvel
10:14 20 Aug 23
Nu al 5 sterren waard. Board vergeten.........dank zij de hulp van Mireille en Loops and Barrels en hele fijne kitesurf dag gehad met een board van hun.Dank je wel voor jullie hulp!
Superfijne communicatie met Ankie met betrekking tot het afstemmen en inplannen van de les. En hele goeie 1 op 1 begeleiding van Sebas op het water. Fijne mensen, top locatie, persoonlijke aandacht, goeie sfeer; echt een feestje!
bart zevenhovenbart zevenhoven
15:52 07 Aug 23
Super ervaring! Fantastische les gehad
Dieuwke LuijtenDieuwke Luijten
16:49 06 Aug 23
vorige week hebben wij de introductie les kitesurfing gehad welke gegeven door Des. Het was een hele leuke ervaring en fantastische les!
maurice roemersmaurice roemers
11:51 06 Aug 23
Super locatie in Rockanje, prima materiaal, en samen met kundige en enthousiaste docenten heeft Sebas met z’n team een top kite-surfschool
Roland van JoolenRoland van Joolen
13:21 04 Aug 23
Afgelopen donderdag maar eens een privé les genomen om de kleine trucjes te leren die het voor mij makkelijker maken om als beginner te starten. Ik heb heerlijk gevaren en veel geleerd. Nu alle tips aan elkaar knopen en lekker veel uren gaan maken. Bij de intake is heel veel aandacht besteed aan mijn wensen en goed uitgehoord wat ik al kon. Dit werd vertaald in een hele waardevolle les met een super instructeur. Bedankt Loops And Barrels 👌
Alexandra JoonAlexandra Joon
10:02 04 Jul 23
Heel fijne en leuke kiteschool! Goede communicatie en flexibel met inplannen van lessen. De instructeurs stellen je goed op je gemak, zijn enthausiast, alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt goed gekeken naar je niveau en kunnen. Kites, wetsuits en headsets zijn top. Zeker met de headset maak je snel progressie en voel je je veilig en goed begeleid als je in het water ligt. Je krijgt veel advies en info over waar je op moet letten met spullen aanschaffen en de school heeft ook goede shop. Na je lessen wordt je toegevoegd aan de app-groep zodat je andere kiters kan leren kennen en je niet alleen het water op hoeft te gaan. Ik zou het team van Sebas en Ankie zeker aanraden!
N JN J
16:42 03 Jul 23
Ik heb een privéles gehad bij LAB en vond het een fijne kiteschool en locatie (Rockanje). Extra prettig dat je als cursist terug kan praten door het BbTalkin systeem. Bij andere scholen hoor je alleen de instructeur. Er hangt ook een fijne sfeer. Zeker aan te raden hier je lessen te nemen!
Sjon BloklandSjon Blokland
15:16 03 Jul 23
Zeker een aanrader voor mensen die het willen leren of die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen. Ik ben destijds door Eva hier terecht gekomen en zij heeft het mij ook geleerd. Eva is een superlieve en hele ervaren leermeester. Naast Eva is de rest van het team ook stuk voor stuk toppers!
js_loader

Standort Kitesurfschule Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Wenn du keine Gelegenheit hattest, eine Frage zu stellen oder noch Fragen hast, kannst du uns jederzeit anrufen unter +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Wenn du keine Gelegenheit hattest, eine Frage zu stellen oder noch Fragen hast, kannst du uns jederzeit anrufen unter +31 (0) 6 48734980 

Warenkorb
de_DE
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop