Loops and Barrels

Kitesurfing Rockanje

Dit is een fantastisch grote vlak water spot. De zee wordt hier geblokt door zandbanken waardoor het water vlak blijft!

Bij Egbert aan Zee kun je voor of na je les nog heerlijk een hapje of drankje doen! 

In de zomer zijn hier ligbedjes te huur en het is een prachtige locatie om de dag door te brengen!

Kitesurfing school Rockanje

Loops And Barrels

Op de 2e slag in Rockanje vind je onze kitesurfschool in Rockanje bij het altijd gezellige strandpaviljoen Egbert aan Zee. Deze locatie is de perfecte spot voor het kitesurfen door het vlakke water en de oneindige ruimte die je hier hebt om te kitesurfen. Voor veel kitesurfers is dit echt de favoriete spot!

Wij bieden verschillende kitesurfing courses aan op deze locatie. Van een introductiecursus tot een 5-daagse kitesurfcursus. 

Wij bieden verschillende kitesurfing courses aan op deze locatie. Van een introductiecursus tot een 5-daagse kitesurfcursus.

Where is the Loops And Barrels Kitesurfing School in Rockanje located?

Op de 2e slag in Rockanje vind je Egbert aan Zee. De kitesurfschool is gevestigd in een container aan de linkerkant van de beachclub. 

Meld je voor de les even bij strandtent Egbert aan Zee. Mocht je vroeg zijn dan kun je nog lekker een bakkie doen bij de strandtent en genieten van het prachtige uitzicht. Waarschijnlijk zie je al wat kitesurfers voorbij komen, want zodra de wind aan is, zijn de kiters niet weg te denken! 

Facilities Kitesurfing Rockanje

Loops and Barrels Rockanje beschikt over openbare douches, een besloten omkleedruimte en bij Egbert aan Zee kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en is deze strandtent heerlijk voor een dagje vertoeven in de zomer. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

The teacher will ensure that valuables can be safely stored at school.

Directions Loops And Barrels Kitesurfing School Rockanje

Op de 2e slag is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Wanneer je het strand oploopt vind je direct Egbert aan Zee aan je linkerkant, daar is ook de L.A.B. kitesurfschool.

The place is easy to reach by car and almost always without traffic jams. Enter the address below into your sat nav to get to the parking lot. 

Tweede Slag 8, 3235 CR Rockanje

Location kitesurfing school Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

If you haven't had a chance to ask a question or still have questions, you can always call us at +31 (0) 6 48734980

Location kitesurfing school 's-Gravenzande

Verlengde Strandweg 1, 2691 KE te ‘s-Gravenzande

If you haven't had a chance to ask a question or still have questions, you can always call us at +31 (0) 6 48734980

Kitesurfing lessons at Loops And Barrels

The Loops And Barrels kitesurfing school was born out of passion, which is why we keep it small and personal. We get to know all of our students personally, so we know what they need and what level they are at each lesson. We teach our lessons in the water with bb headsets. In this way, the teacher can always communicate with you, but also you with the teacher when you are on the water.
  • All teachers are IKO certified
  • All prices include material
  • We use the latest F-One kites and boards
  • Fair prices
Shopping Basket
en_GB