Get pro – 5 dagen

Leer snel zelfstandig kitesurfen!

Tijdens je 5 daagse cursus leer je alle in en outs van het kitesurfen, zodat je daarna zelf veilig en verantwoord het water op kan gaan!

Leer van elkaar met een groepsles!

Onze groepslessen bestaan uit maximaal 3 personen per les. Bij 2 personen duurt een groepsles 3 uur en bij 3 personen 3.5 uur. Heb je vragen of wil je iets overleggen? Neem via deze link  direct contact met ons op!

Met deze 5 daagse cursus leer jij snel de basis van het kitesurfen! 

Dag 1-2-3

Op deze dagen leer je de basis van het kitesurfen zoals in onze 3 daagse cursus omschreven. Je krijgt de safety instructions, leert de kite opzetten en besturen. In het water leer je bodydragen en te waterstarten. 

Super toffe pik die Sebas! In zeer korte tijd heb ik mijn passie voor kiten weten te vinden en dankzij Sebas kan ik nu ook varen. Goede prijs en goede les! Thanks! 

Matthieu

Heel erg van de lessen genoten waarbij Sebas goede uitleg geeft en voor iedereen persoonlijk de tijd neemt. Ook na afloop van de lessen met advies voor kite materiaal ondersteund en geen vraag is te veel! Ankie zorgt voor een erg fijne communicatie en planning! 🙂

Een echte aanrader! 

Florian

Je blijft gemotiveerd om door te gaan door de manier van lesgeven, met veel enthousiasme wordt er les gegeven. Heel flexibel en meedenkend qua planning is ook een pre! 

Feline

Overige kitesurf pakketten

BOEK nu 'go private'
boek nu 'get to know'
boek nu 'get started'