Introductie les Kitesurfen

Leer snel zelfstandig kitesurfen! Leren kitesurfen bij Loops and Barrels Gecertificeerd instructeurs van Loops and Barrels Leren kiten bij Loops and Barrels in 's-Gravenzande

Reserveer nu je introductie les kitesurfen!

Introductie les kitesurfen

€ 99,00 per dag

LEER VAN ELKAAR TIJDENS JE INTRODUCTIE LES KITESURfEN IN GROEPSVERBAND

Onze groepslessen bestaan uit maximaal 3 personen per les. De les duurt dan 3.5 uur. Heb je vragen of wil je iets overleggen? Neem via deze link  direct contact met ons op! 

Met deze introductie les maak jij kennis met het kitesurfen! 

Tijdens deze eerste dag leer je de basis van het kitesurfen. We beginnen met de eerste theorie, materiaal uitleg en safety instructions. Daarna gaan we aan de slag met je kite controle! Hiervoor beginnen we met een kleine powerkite op het strand en daarna gaan we over op de grote kite in de zee. Wellicht ga je al de eerste stukjes bodydraggen in het water!

De kans is groot dat jij na vandaag helemaal stoked bent! Is kitesurfen iets voor jou?

Mocht je na je introductie les helemaal stoked zijn en baal je dat je toch geen 3 daagse of 5 daagse cursus hebt geboekt? Laat het ons dan even weten dan kunnen we dit uiteraard omboeken, zodat je uiteindelijk toch van de pakketdeal gebruik kan maken.

Deze introductie les is super leuk om met een paar vrienden of vriendinnen te doen als uitje!

De perfecte weersomstandigheden voor je introductie les kitesurfen

Goed om te weten is dat we altijd afhankelijk zijn van de weersomstandigheden voor jouw les! We bevestigen dan ook 1 dag van te voren of de les door kan gaan of niet. In principe gaan de lessen vanaf 12 knopen tot 30 knopen door, maar dit bekijken we altijd per dag. Regenbuien, golven en eventuele onweersbuien hebben hier ook altijd nog invloed op! 

Wil je zelf alvast meekijken of je les wellicht door kan gaan, check dan onze windfinder widget

Maak kennis met kitesurfen

Je blijft gemotiveerd om door te gaan door de manier van lesgeven, met veel enthousiasme wordt er les gegeven. Heel flexibel en meedenkend qua planning is ook een pré!

Feline
IKO gecertificeerde instructeur Sebas

Super toffe pik die Sebas! In zeer korte tijd heb ik mijn passie voor kiten weten te vinden en dankzij Sebas kan ik nu ook varen. Goede prijs en goede les. Thanks!

Matthieu
BEKIJK OOK ONZE ANDERE PAKKETTEN