Kitesurf lessen

Proefles kitesurfen

Groep, duo of prive

Maak kennis met het kitesurfen! Tijdens de proefles kitesurfen krijg je in 3 uur een stukje theorie, leer je de kite besturen en gaan we zelfs al even het water in! Na deze les ben je helemaal stoked!

Van € 109,00 voor € 89,00 met groepsdeal! 

3 daagse cursus

Meest verkocht

Groep, duo of prive

Met de 3 daagse kitesurf cursus leer je de basis van het kitesurfen in 3 lessen van 3 uur. Van het opzetten en besturen van je kite, de waterstart op je plank tot de eerste stukjes varen!

Van € 329,00 voor € 249,00 met groepsdeal! 

5 daagse cursus

Groep, duo of prive

Tijdens je 5 daagse cursus van 5 x 3 uur leer je alle in en outs van het kitesurfen met dit complete kitesurf pakket, zodat je daarna zelf veilig en verantwoord het water op kan gaan!

Van € 545,00 voor € 429,00 met groepsdeal! 

Privé kitesurf lessen

Privé les kitesurfen​

Ga je liever niet in groepsverband aan de slag, maar alleen met je instructeur, dan is dat zeker mogelijk! We passen de kitesurfles dan volledig aan op je niveau tijdens de privéles kitesurfen.

€ 169,00

Coaching voor gevorderden

Wil je upwind leren varen, nieuwe tricks oefenen of leren foilen? Of iets wat hier niet tussen staat? Neem dan even contact met ons op. Wij staan overal voor open!

€ 169,00

Je blijft gemotiveerd om door te gaan door de manier van lesgeven, met veel enthousiasme wordt er les gegeven. Heel flexibel en meedenkend qua planning is ook een pré!

Feline

Super toffe pik die Sebas! In zeer korte tijd heb ik mijn passie voor kiten weten te vinden en dankzij Sebas kan ik nu ook varen. Goede prijs en goede les. Thanks!

Matthieu

Kitesurf lessen

Wil je kitesurfles in groepsverband of alleen? Welke les past bij jou? Lees verder over onze kitesurf lessen. Een privéles kitesurfen (eventueel voor 2 personen) waarin je snel en efficiënt te werk gaat?

Of kies je voor een groepsles waarin je met max. 3 personen aan de slag gaat. Dit is ten eerste natuurlijk erg gezellig maar bovendien je leer je van elkaar.

Wie weet vind je ook nog een kite buddy!

Waar bestaan onze kitesurf lessen uit?

De kitesurf groepslessen bestaan uit 1 les (introductie), met daarna 3 lessen (basis) of 5 lessen (zelfstandig leren kitesurfen).

De groepslessen van Loops And Barrels duren 3 uur per les.

Je kunt ook kiezen voor 1 persoons prive les, deze duurt dan 2 uur. Of een 2 persoons prive les, deze duurt dan 3 uur.

Mocht je nog vragen hebben of advies willen over onze kitesurf lessen, neem dan even contact met ons op!

Leren kitesurfen bij kitesurfschool Loops And Barrels

Leren kitesurfen doe je bij kitesurfschool Loops And Barrels. We houden het klein en persoonlijk, zodat we iedere les weten waar jij behoefte aan hebt en wat je niveau is. We geven onze kitesurf lessen in het water met de BB talking headsets. Hierdoor kan de instructeur altijd met jou, maar ook jij met de instructeur communiceren wanneer je op het water bent.

Winkelwagen
nl_NL