✔ Scherpe tarieven

✔ Corona Safe

***** sterren Google review

✔ Headsets

PRE-SUMMER DEALS!

BOEK NU MET € 50,00 KORTING P.P. OP JE PAKKETDEAL!

BIJ ONS LES JE MET HEADSETS, DUS JE LEERT OOK NOG EENS 2X ZO SNEL KITESURFEN!

Kitesurf lessen

Welke les past bij jou? Lees verder over onze kitesurf lessen. Een privéles kitesurfen (eventueel voor 2 personen) waarin je snel en efficiënt te werk gaat?

Of kies je voor een groepsles waarin je met max. 3 personen aan de slag gaat. Dit is ten eerste natuurlijk erg gezellig maar bovendien je leer je van elkaar.                               Wie weet vind je ook nog een kite buddy! 

Waar bestaan onze kitesurf lessen uit?

De kitesurf groepslessen bestaan uit 1 les (introductie), met daarna 3 lessen (basis) of 5 lessen (zelfstandig leren kitesurfen). De groepslessen van Loops And Barrels duren 3.5 uur per les. Je kunt ook kiezen voor 1 persoons prive les, deze duurt dan 2 uur. Of een 2 persoons prive les, deze duurt dan 3 uur. 

Mocht je nog vragen hebben of advies willen over onze kitesurf lessen, neem dan even contact met ons op! 

3 daagse cursus kitesurfen bij Loops and Barrels

Proefles kitesurfen€ 99,00

Maak kennis met het kitesurfen! Tijdens de proefles kitesurfen krijg je een stukje theorie, leer je de kite besturen en gaan we zelfs al even het water in! Na deze les ben je helemaal stoked!

privé les kitesurfen bij Loops and Barrels

Privé les kitesurfen€ 139,00

Ga je liever niet in groepsverband aan de slag, maar alleen met je instructeur, dan is dat zeker mogelijk! We passen de kitesurf les dan volledig aan op je niveau. Let op; advies is wel om minimaal 2 uur per les te boeken. 

Kitesurf cursus

5 daagse cursus kitesurfen bij Loops and Barrels

3 daagse cursus kitesurf pakkettenvan € 289,00 voor € 239,00

Met de 3 daagse kitesurf cursus leer je de basis van het kitesurfen. Van het opzetten en besturen van je kite, de waterstart op je plank tot de eerste stukjes varen!

3 daagse cursus kitesurfen bij Loops and Barrels

5 daagse cursus kitesurf pakkettenvan € 449,00 voor € 399,00

Tijdens je 5 daagse cursus leer je alle in en outs van het kitesurfen met dit complete kitesurf pakket, zodat je daarna zelf veilig en verantwoord het water op kan gaan!

Leren kitesurfen bij kitesurfschool Loops And Barrels

Leren kitesurfen doe je bij kitesurfschool Loops And Barrels. We houden het klein en persoonlijk, zodat we iedere les weten waar jij behoefte aan hebt en wat je niveau is. We geven onze kitesurf lessen in het water met de BB talking headsets. Hierdoor kan de instructeur altijd met jou, maar ook jij met de instructeur communiceren wanneer je op het water bent.

✓ Veiligheid voorop d.m.v. onze BB talking headsets
✓ Hoog opgeleide IKO instructeurs
✓ Maximaal 3 cursisten per les
✓ Alle prijzen zijn inclusief materiaal
✓ Nieuwste F-One kites en boards
✓ Scherpe prijzen