Kitesurf lessen

Proefles kitesurfen

Groep (max. 3 pers), duo of prive

Maak kennis met het kitesurfen! Tijdens de proefles kitesurfen krijg je in 3 uur een stukje theorie, leer je de kite besturen en gaan we zelfs al even het water in! Na deze les ben je helemaal stoked!

Van € 125,00 voor € 99,00 met VROEGBOEK DEAL! 

3 daagse cursus

Meest verkocht

Groep (max. 3 pers), duo of prive

Met de 3 daagse kitesurf cursus leer je de basis van het kitesurfen in 3 lessen van 3 uur. Van het opzetten en besturen van je kite, de waterstart op je plank tot de eerste stukjes varen!

Van € 350,00 voor € 259,00 met  VROEGBOEK DEAL! 

5 daagse cursus

Groep (max. 3 pers), duo of prive

Tijdens je 5 daagse cursus van 5 x 3 uur leer je alle ins en outs van het kitesurfen met dit complete kitesurf pakket, zodat je daarna zelf veilig en verantwoord het water op kan gaan!

Van € 550,00 voor € 419,00 met VROEGBOEK DEAL! 

Privé kitesurf lessen

Combi pakket deal

We bieden dit pakket aan, omdat uit ervaring is gebleken dat veel cursisten starten met een 3 daagse groepscursus en daarna nog prive lessen bijboeken. Boek dit in één keer en je hebt gelijk voordeel!  

€ 585,00 voor 3 groeplessen + 2 prive lessen + GRATIS PONCHO! 

Privé les kitesurfen​

Ga je liever niet in groepsverband aan de slag, maar alleen met je instructeur, dan is dat zeker mogelijk! We passen de kitesurfles dan volledig aan op je niveau tijdens de privéles kitesurfen van 2 uur.

€ 179,00 voor 2 uur

Coaching voor gevorderden

Wil je upwind leren varen, nieuwe tricks oefenen of leren foilen? Of iets wat hier niet tussen staat? Neem dan even contact met ons op. Wij staan overal voor open en verzorgen je coaching dan met headsets.

€ 179,00 voor 2 uur

Job van den HeuvelJob van den Heuvel
10:14 20 Aug 23
Nu al 5 sterren waard. Board vergeten.........dank zij de hulp van Mireille en Loops and Barrels en hele fijne kitesurf dag gehad met een board van hun.Dank je wel voor jullie hulp!
Superfijne communicatie met Ankie met betrekking tot het afstemmen en inplannen van de les. En hele goeie 1 op 1 begeleiding van Sebas op het water. Fijne mensen, top locatie, persoonlijke aandacht, goeie sfeer; echt een feestje!
bart zevenhovenbart zevenhoven
15:52 07 Aug 23
Super ervaring! Fantastische les gehad
Dieuwke LuijtenDieuwke Luijten
16:49 06 Aug 23
vorige week hebben wij de introductie les kitesurfing gehad welke gegeven door Des. Het was een hele leuke ervaring en fantastische les!
maurice roemersmaurice roemers
11:51 06 Aug 23
Super locatie in Rockanje, prima materiaal, en samen met kundige en enthousiaste docenten heeft Sebas met z’n team een top kite-surfschool
Roland van JoolenRoland van Joolen
13:21 04 Aug 23
Afgelopen donderdag maar eens een privé les genomen om de kleine trucjes te leren die het voor mij makkelijker maken om als beginner te starten. Ik heb heerlijk gevaren en veel geleerd. Nu alle tips aan elkaar knopen en lekker veel uren gaan maken. Bij de intake is heel veel aandacht besteed aan mijn wensen en goed uitgehoord wat ik al kon. Dit werd vertaald in een hele waardevolle les met een super instructeur. Bedankt Loops And Barrels 👌
Alexandra JoonAlexandra Joon
10:02 04 Jul 23
Heel fijne en leuke kiteschool! Goede communicatie en flexibel met inplannen van lessen. De instructeurs stellen je goed op je gemak, zijn enthausiast, alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt goed gekeken naar je niveau en kunnen. Kites, wetsuits en headsets zijn top. Zeker met de headset maak je snel progressie en voel je je veilig en goed begeleid als je in het water ligt. Je krijgt veel advies en info over waar je op moet letten met spullen aanschaffen en de school heeft ook goede shop. Na je lessen wordt je toegevoegd aan de app-groep zodat je andere kiters kan leren kennen en je niet alleen het water op hoeft te gaan. Ik zou het team van Sebas en Ankie zeker aanraden!
N JN J
16:42 03 Jul 23
Ik heb een privéles gehad bij LAB en vond het een fijne kiteschool en locatie (Rockanje). Extra prettig dat je als cursist terug kan praten door het BbTalkin systeem. Bij andere scholen hoor je alleen de instructeur. Er hangt ook een fijne sfeer. Zeker aan te raden hier je lessen te nemen!
Sjon BloklandSjon Blokland
15:16 03 Jul 23
Zeker een aanrader voor mensen die het willen leren of die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen. Ik ben destijds door Eva hier terecht gekomen en zij heeft het mij ook geleerd. Eva is een superlieve en hele ervaren leermeester. Naast Eva is de rest van het team ook stuk voor stuk toppers!
js_loader

Kitesurf lessen

Wil je kitesurfles in groepsverband of alleen? Welke les past bij jou? Lees verder over onze kitesurf lessen. Een privéles kitesurfen (eventueel voor 2 personen) waarin je snel en efficiënt te werk gaat?

Of kies je voor een groepsles waarin je met max. 3 personen aan de slag gaat. Dit is ten eerste natuurlijk erg gezellig maar bovendien je leer je van elkaar.

Wie weet vind je ook nog een kite buddy!

Waar bestaan onze kitesurf lessen uit?

De kitesurf groepslessen bestaan uit 1 les (introductie), met daarna 3 lessen (basis) of 5 lessen (zelfstandig leren kitesurfen).

De groepslessen van Loops And Barrels duren 3 uur per les.

Je kunt ook kiezen voor 1 persoons prive les, deze duurt dan 2 uur. Of een 2 persoons prive les, deze duurt dan 3 uur.

Mocht je nog vragen hebben of advies willen over onze kitesurf lessen, neem dan even contact met ons op!

Leren kitesurfen bij kitesurfschool Loops And Barrels

Leren kitesurfen doe je bij kitesurfschool Loops And Barrels. We houden het klein en persoonlijk, zodat we iedere les weten waar jij behoefte aan hebt en wat je niveau is. We geven onze kitesurf lessen in het water met de BB talking headsets. Hierdoor kan de instructeur altijd met jou, maar ook jij met de instructeur communiceren wanneer je op het water bent.

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop