Kitesurf cursus: 5 daagse cursus zelfstandig kiten

5 DAAGSE CURSUS KITESURFEN

5 DAAGSE CURSUS KITESURFEN

De 5 daagse cursus bestaat uit 5 lessen van 3 uur (in groepsverband) 

€ 439,00 per persoon nu met de zomerdeal!

DAG 1/5

Op dag 1 van de kitesurf cursus leer je de basis van het kitesurfen. We beginnen met een (klein) stukje theorie, materiaal uitleg en safety instructions. Daarna gaan we aan de slag met je kite controle op het land en in het water.

DAG 2/5

Op dag 2 van de kitesurf cursus gaan we verder met bodydraggen en het relaunchen van de kite wanneer hij in het water valt. Ook komt het kiteboard erbij om te leren bodydraggen met je kiteboard! 

DAG 3/5

Op dag 3 komt de headset bij de les kijken. We gaan beginnen met de waterstart. Je raakt dan wat verder van de instructeur vandaan, dus de headset is superhandig! D.m.v. powerstrokes ga je proberen om uit het water te komen en op je board te gaan staan.

DAG 4/5

Nu is het tijd om je waterstart te perfectioneren en de eerste stukken te gaan varen. Op dag 4 van de kitesurf cursus zorgen we er ook voor dat je met een goede houding op je board komt te staan.

DAG 5/5

Op de laatste dag gaan we meters maken! Ook leer je om upwind te varen en zorgen we dat jij zelfstandig kan gaan kitesurfen na je cursus. Het is belangrijk dat je veilig en verantwoord het water op gaat!

GET PRO?

Vaak zien we dat iemand na zijn 5 daagse cursus kitesurfen nog een laatste priveles boekt om de cursus even af te toppen! 

DE PERFECTE WEERSOMSTANDIGHEDEN VOOR EEN 5 DAAGSE CURSUS KITESURFEN

Goed om te weten is dat we altijd afhankelijk zijn van de weersomstandigheden voor jouw les! We bevestigen dan ook 1 dag van te voren of de les door kan gaan of niet. In principe gaan de lessen vanaf 12 knopen tot 30 knopen door, maar dit bekijken we altijd per dag. Regenbuien, golven en eventuele onweersbuien hebben hier ook altijd nog invloed op! Wil je zelf alvast meekijken of je les wellicht door kan gaan, check dan onze windfinder widget!

Je blijft gemotiveerd om door te gaan door de manier van lesgeven, met veel enthousiasme wordt er les gegeven. Heel flexibel en meedenkend qua planning is ook een pré!

Feline

Super toffe pik die Sebas! In zeer korte tijd heb ik mijn passie voor kiten weten te vinden en dankzij Sebas kan ik nu ook varen. Goede prijs en goede les. Thanks!

Matthieu

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PAKKETTEN

Proefles kitesurfen

Groep, duo of prive

3 daagse cursus

Meest verkocht

Groep, duo of prive

5 daagse cursus

Groep, duo of prive

Winkelwagen
nl_NL