Coaching Kitesurfen

COACHING KITESURFEN: TRICKS, UPWIND OF FOILEN

Kies hier de coaching die jij wilt, wij kunnen je bij alles helpen dankzij onze ervaren instructeurs met headsets. 

Coaching sessie van 2 uur voor € 169,00

UPWIND VAREN

Ben je tijdens je lessen wel gaan varen, maar wil het upwind varen nog niet lukken? Boek dan een coaching les. Wij focussen op je houding, zodat je niet meer langs het water hoeft te lopen!

TRICKS LEREN

Ben jij toe aan progressie in je kitesurf skills? Wij leren je de trick die je in gedachten hebt! Van een backroll tot kiteloop, met onze headset gaat dit helemaal goedkomen!

LEREN FOILEN

Wil jij je hobby verbreden en met lichtere wind ook aan de slag? Probeer dan zeker een lesje foilen! Hiermee kom je met veel minder knopen al uit de voeten!

DE PERFECTE WEERSOMSTANDIGHEDEN VOOR EEN COACHING LES KITESURFEN

Goed om te weten is dat we altijd afhankelijk zijn van de weersomstandigheden voor jouw les! We bevestigen dan ook 1 dag van te voren of de les door kan gaan of niet. In principe gaan de lessen vanaf 12 knopen tot 30 knopen door, maar dit bekijken we altijd per dag. Regenbuien, golven en eventuele onweersbuien hebben hier ook altijd nog invloed op! Wil je zelf alvast meekijken of je les wellicht door kan gaan, check dan onze windfinder widget!

Je blijft gemotiveerd om door te gaan door de manier van lesgeven, met veel enthousiasme wordt er les gegeven. Heel flexibel en meedenkend qua planning is ook een pré!

Feline

Super toffe pik die Sebas! In zeer korte tijd heb ik mijn passie voor kiten weten te vinden en dankzij Sebas kan ik nu ook varen. Goede prijs en goede les. Thanks!

Matthieu

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PAKKETTEN

Proefles kitesurfen

Groep, duo of prive

3 daagse cursus

Meest verkocht

Groep, duo of prive

5 daagse cursus

Groep, duo of prive

Winkelwagen
nl_NL