PRIVÉ LES KITESURFEN​

PRIVÉ LES KITESURFEN

Priveles 2 uur voor €169,00

PRIVE LES:

Ga je liever niet in groepsverband aan de slag, maar alleen met je instructeur, dan is dat zeker mogelijk! We spelen in op jouw niveau en zo leer je snel! Onze privé lessen zijn geschikt voor iedereen. Begin je net? Dan gaan we je alles leren over het kitesurfen op je eigen tempo. Heb je net je groepslessen afgerond, maar wil je toch nog even de puntjes op de i zetten? Dan is een privé les perfect om daarna zelfverzekerd en veilig het water op te gaan. Ben je al een goede kitesurfer, maar zou je best wat trics willen leren? Dan kunnen wij je ook hier zeker bij helpen!
  • Snel en effcient
  • Les met headset
  • Op je eigen tempo en niveau

BB TALKING

Wist je ook al dat we met BB talking werken? Dit zijn waterbestendige headsets die op je helm wordt bevestigd. Op deze manier kun je optimaal gebruik maken van je privéles. De instructeur kan je namelijk op afstand vertellen wat je moet doen om je skills te verbeteren. Heb je bijvoorbeeld een flink aantal meters gevaren, maar ben je gevallen en ligt je kite in het water dan hoeft de instructeur niet meer over de Noordzee te schreeuwen, maar zal hij rustig in je oor vertellen wat je moet doen om je kite weer in de lucht te krijgen.

 

DE PERFECTE WEERSOMSTANDIGHEDEN VOOR JOUW PRIVÉ LES KITESURFEN

Goed om te weten is dat we altijd afhankelijk zijn van de weersomstandigheden voor jouw les! We bevestigen dan ook 1 dag van te voren of de les door kan gaan of niet. In principe gaan de lessen vanaf 12 knopen tot 30 knopen door, maar dit bekijken we altijd per dag. Regenbuien, golven en eventuele onweersbuien hebben hier ook altijd nog invloed op! 

Wil je zelf alvast meekijken of je les wellicht door kan gaan, check dan onze windfinder widget

Je blijft gemotiveerd om door te gaan door de manier van lesgeven, met veel enthousiasme wordt er les gegeven. Heel flexibel en meedenkend qua planning is ook een pré!

Feline

Super toffe pik die Sebas! In zeer korte tijd heb ik mijn passie voor kiten weten te vinden en dankzij Sebas kan ik nu ook varen. Goede prijs en goede les. Thanks!

Matthieu

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PAKKETTEN

Proefles kitesurfen

Groep, duo of prive

3 daagse cursus

Meest verkocht

Groep, duo of prive

5 daagse cursus

Groep, duo of prive

Winkelwagen
nl_NL