Leren kitesurfen?

LEREN KITESURFEN TIJDENS EEN INTRODUCTIE LES KITESURFEN?

Nu voor € 89,00 met zomerdeal!

LEREN KITESURFEN ALS BEGINNER?

Introductie les:

Wil je leren kitesurfen? Tijdens deze eerste dag leer je de basis van het kitesurfen. We beginnen met de eerste theorie, materiaal uitleg en safety instructions. Daarna gaan we aan de slag met je kite controle! Hiervoor beginnen we met een kleine powerkite op het strand en daarna gaan we over op de grote kite in de zee zodat je echt kunt leren kitesurfen. Wellicht ga je al de eerste stukjes bodydraggen in het water!

  • Theorie en veiligheid
  • Windvenster
  • Opzetten en besturen van de kite
  • Bodydraggen in het water

LEREN KITESURFEN

Hou jij van een sport met een adrenaline kick? Bevind jij je graag in de natuurlijke elementen? Of ben je een fanatiek wintersporter, maar baal je dat dat vaak maar een of twee keer per jaar naar de sneeuw kan? Dan is kitesurfen waarschijnlijk een supertoffe sport voor jou.

Leren kitesurfen is te vergelijken met leren skiën of snowboarden. Beginnen met een paar dagen les is noodzakelijk. Deze sport is niet iets wat je jezelf out of the blue aan kan leren, het is en blijft een extreme sport. Het is belangrijk dat je de juiste basis kennis leert over het materiaal, de weersomstandigheden en natuurlijk de technieken goed uitgelegd krijgt.

Leren kitesurfen is absoluut de moeite waard. Kitesurfen geeft een buitengewoon gevoel van vrijheid op het water. Voor velen is het een hobby of zelfs een passie. Voordat je zelfstandig gaat kitesurfen is het natuurlijk handig om de basis onder de knie te hebben. Leren kitesurfen is erg belangrijk om veilig van start te gaan. Bovendien wil je eerst leren om de controle over de kite te behouden. Wil je leren kitesurfen met het nieuwste materiaal? Boek een introductie les en maak kennis met de basis van kitesurfen!

LEREN KITESURFEN IN DE PERFECTE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Wanneer je wilt leren kitesurfen, is het goed om te weten is dat we altijd afhankelijk zijn van de weersomstandigheden voor jouw les! We bevestigen dan ook 1 dag van te voren of de les door kan gaan of niet. In principe gaan de lessen vanaf 12 knopen tot 30 knopen door, maar dit bekijken we altijd per dag. Regenbuien, golven en eventuele onweersbuien hebben hier ook altijd nog invloed op!

Wil je zelf alvast meekijken of je les wellicht door kan gaan, check dan onze windfinder widget!

Je blijft gemotiveerd om door te gaan door de manier van lesgeven, met veel enthousiasme wordt er les gegeven. Heel flexibel en meedenkend qua planning is ook een pré!

Feline

Super toffe pik die Sebas! In zeer korte tijd heb ik mijn passie voor kiten weten te vinden en dankzij Sebas kan ik nu ook varen. Goede prijs en goede les. Thanks!

Matthieu

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PAKKETTEN

Proefles kitesurfen

Groep, duo of prive

3 daagse cursus

Meest verkocht

Groep, duo of prive

5 daagse cursus

Groep, duo of prive

Winkelwagen
nl_NL