Kitesurfen Ijmuiden

Loops And Barrels

Kitesurfen in Ijmuiden is nog niet heel erg bekend. Dit maakt dat het hier nu nog lekker rustig is en jij dus alle plek hebt op het water. Ben jij er al eens geweest of ben je van plan er naartoe te gaan?

Wat is kitesurfen eigenlijk?

Om het heel erg makkelijk uit te leggen is kitesurfen een sport op het water waarbij je door een vlieger wordt voortgetrokken terwijl je zelf op een soort van surfplank staat. Dit kan afhankelijk van de wind best wel heel erg snel gaan. Je kunt wel een snelheid bereiken die rond de 80 kilometer per uur ligt. In Nederland zijn er ongeveer 10.000 mensen die deze sport actief beoefenen.

Kitesurfen moet je durven

Kitesurfen moet je durven. Het is een sport voor de echte waaghals. Ben jij er zeker van dat dit jouw sport is? Dan moet je echt eens lessen gaan volgens bij Kitesurfschool Loops and Barrels. Deze kitesurfschool heeft de beste en gecertificeerde instructeurs die jij je maar kunt wensen. In zowel Rockanje als in ’s-Gravenzande hebben zij een mooie locatie waar een grote kitesurf spot te vinden is. Kitesurfschool Loops and Barrels geeft niet alleen les aan mensen die nog niets weten van kitesurfen maar ook aan mensen die er al wel bekend mee zijn. Je kunt bij hun lessen volgen die in een kleine groep zijn maar je kunt daar ook persoonlijk 1 op 1 les krijgen. Door middel van waterdichte headsets hebben zij altijd contact met jou ook wanneer jij op het water staat.

Meer informatie over de cursussen

Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops And Barrels

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Verlengde Strandweg 1, 2691 KE te ‘s-Gravenzande 

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Neem contact op