Kitesurfen Kijkduin

Loops And Barrels

Een heerlijk plekje vinden om te kunnen gaan kitesurfen is niet heel erg makkelijk. Je moet toch rekening houden met het een en ander wanneer je dat wilt gaan doen. Wij hebben er weer eentje gevonden in Kijkduin. Een ontzettend leuke en goede spot waar je goed kunt gaan kitesurfen.

Cursus kitesurfen volgen?

Ben je nog niet helemaal zeker van jezelf en heb je liever eerst nog een cursus in het kitesurfen? Dat is ook zeker een mogelijkheid. Ga naar kitesurfschool Loops and Barrels om daar een eendaagse of meerdaagse cursus te boeken. Zijn hebben twee scholen waar jij je bij kunt aanmelden. Er is er een 1 in ’s-Gravenzande en 1 in Rockanje waar jij les kunt gaan volgen.

De lessen zijn er zowel 1 op 1 als dat ze er zijn in kleine groepjes van maximaal 3 personen. Wanneer je nog echt kennis moet gaan maken met het kitesurfen dan is het aan te raden om eerst een 1 op 1 les te volgen. Er wordt je dan de basis in het kitesurfen uitgelegd. Om contact te houden met de instructeur zijn er speciale waterdichte headsets die dus ook tijdens het kitesurfen zelf gewoon op kunnen en waardoor je dus constant in contact bent met de instructeur.

Wil je meer weten over de kitesurfschool Loops and Barrels dan kan je gerust even een kijkje nemen bij hun op de site en eventueel meteen een cursusdatum vast leggen.

Voor de gevorderde kitesurfer

Ben jij al een gevorderde kitesurfer dan is de spot die wij gevonden hebben bij Kijkduin echt een aanrader om naartoe te gaan en daar jouw kunsten te vertonen. Wij vonden het in ieder geval een erg leuke plek en wij durven wel met zekerheid te zeggen dat ook jij daar je plek op het water wel zal weten te vinden.

Meer informatie over de cursussen

Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops And Barrels

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Verlengde Strandweg 1, 2691 KE te ‘s-Gravenzande 

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Neem contact op