Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops And Barrels

Bij het Beachline strandpaviljoen naast kitesurfschool ‘s-Gravenzande kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je les.

In de zomer zijn er strandbedjes te huur en honden zijn hier altijd welkom!

Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops And Barrels

Vlakbij Hoek van Holland, maar toch een lekker rustig strand. Door de stabiele wind en rustige omgeving geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wij bieden verschillende kitesurf cursussen aan op zee op deze locatie. Van een introductiecursus tot een 5-daagse kitesurfcursus. Bekijk hier onze verschillende kitesurf cursussen.

Meer informatie over de cursussen

Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops And Barrels

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast het Beachline strandpaviljoen. Je kunt je voor de cursus melden in het strandpaviljoen en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachline strandpaviljoen kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin zie je direct het Beachline strandpaviljoen aan je rechterzijde met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Strandweg (geen nummer)

2691 KE ’s-Gravenzande, Westland, Zuid-Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Neem contact op
No images found.