Kitesurfen Zandvoort

Loops And Barrels

Zandvoort is een ontzettend leuke en goede spot om te kitesurfen. Zandvoort heeft een heerlijk en mooi strand van wel 9 kilometer lang. Vanzelfsprekend is het dat daar ook wel een goede plek te vinden is om te gaan kitesurfen. Wil je eerst door middel van een cursus de eerste stappen maken dan kan dit zeer zeker ook!

Waar leer je het beste kitesurfen?

Bij kitesurfschool Loops and Barrels leer je op een goede manier kitesurfen. Deze kitesurfschool heeft twee vestigingen waar jij naar toe kunt gaan om een begin te maken aan deze ontzettend gave en stoere sport. Wanneer je bij 1 van de 2 vestigingen een cursus wilt gaan doen heb je de keuze uit meerdere opties. Je kunt een 1 op 1 privé cursus nemen maar je hebt ook de mogelijkheid om een cursus te doen die uit kleine groepjes bestaat.

De cursusleiders zijn allen gekwalificeerd. Ook maken zij gebruik van een BB talking headset communicatie welke waterproof is. Dit is superhandig want deze headset kun je ook gewoon in het water op. Dit heeft als groot voordeel dat je dus ook op het water in contact staat met je cursusleider. Dit is natuurlijk helemaal top want die kan je meteen aanwijzingen geven en jij kunt meteen je vraag stellen terwijl je op het water staat. Deze manier van werken zorgt ervoor dat het een stuk efficiënter is.

Wanneer kan je solo gaan kitesurfen in Zandvoort?

Je kunt solo gaan kitesurfen wanneer je de basis goed onder de knie hebt. Het is wel aan te bevelen nooit helemaal alleen te gaan. Probeer altijd om in ieder geval iemand mee te nemen die in het geval van nood jou kan helpen of hulpdiensten in kan schakelen.

Meer informatie over de cursussen

Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops And Barrels

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Verlengde Strandweg 1, 2691 KE te ‘s-Gravenzande 

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Neem contact op