Klantenservice

Garantie

Garantieinformatie

Welkom bij de garantieinformatiepagina van Loops And Barrels Kitesurfshop. We begrijpen het belang van hoogwaardige en betrouwbare kitesurfproducten voor jouw avonturen op het water. Hier vind je alle informatie over onze garantievoorwaarden en hoe we ervoor zorgen dat je met vertrouwen kunt genieten van je aankopen.

Garantieperiode

We streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Daarom zijn veel van onze producten gedekt door fabrieksgaranties die variëren in duur, afhankelijk van het type product. 

Wat wordt gedekt

Onze garantie dekt fabricagefouten en defecten die optreden onder normale gebruiksomstandigheden. Dit omvat onder andere:

  • Defecte materialen
  • Slechte afwerking
  • Niet-conforme producten

Wat wordt niet gedekt

Onze garantie dekt geen schade of slijtage als gevolg van normaal gebruik, misbruik, verwaarlozing, ongevallen of ongepaste opslag. Ook cosmetische schade die geen invloed heeft op de functionaliteit wordt over het algemeen niet gedekt.

Hoe een garantieclaim in te dienen

  1. Neem contact op met onze klantenservice via info@loopsandbarrels.nl en verstrek je bestelnummer, een beschrijving van het probleem en foto’s van het defect.
  2. Ons klantenserviceteam zal je voorzien van verdere instructies over het indienen van een garantieclaim.

Beoordeling van Garantieclaims

Ons team zal de garantieclaim beoordelen op basis van de verstrekte informatie en foto’s. Indien het defect wordt bevestigd als een fabricagefout, zullen we passende maatregelen nemen om het probleem op te lossen.

Oplossingen voor Garantieclaims

Afhankelijk van de situatie kunnen we de volgende oplossingen bieden:

  • Reparatie van het product
  • Vervanging van het product

Vragen of hulp nodig

Als je vragen hebt over garantieclaims, specifieke garantievoorwaarden of het indienen van een garantieclaim voor een bepaald product, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam. We zijn er om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je te allen tijde kunt rekenen op de kwaliteit van onze producten.

Dank je wel voor het kiezen van Loops And Barrels Kitesurfshop. We willen dat je met vertrouwen kunt genieten van je kitesurfervaring, wetende dat we achter onze producten staan met sterke garantievoorwaarden.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Tweede Slag 8, 3235 CR Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Verlengde Strandweg 1, 2691 KE te ‘s-Gravenzande

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop