Klantenservice

Retourneren

Retourinformatie

Welkom bij de retourinformatiepagina van Loops And Barrels Kitesurfshop. We begrijpen dat er momenten kunnen zijn waarop je niet volledig tevreden bent met je aankoop en dat je mogelijk een product wilt retourneren of ruilen. Hier vind je alle details over ons retourbeleid en hoe we ervoor zorgen dat het retourproces zo soepel mogelijk verloopt.

Retourbeleid

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop bij Loops And Barrels. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met een product, kun je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een terugbetaling of ruiling. Houd rekening met het volgende:

  • Het geretourneerde product moet in nieuwe, ongebruikte staat zijn en voorzien zijn van alle originele tags en verpakkingen.
  • Producten die speciaal voor jou zijn aangepast of gepersonaliseerd, kunnen mogelijk niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van defecten of fouten aan onze kant.

Hoe een Retour Aan te Vragen

  1. Neem contact op met onze klantenservice via info@loopsandbarrels.nl en geef je bestelnummer en de reden voor de retourzending op.
  2. Ons klantenserviceteam zal je voorzien van verdere instructies over het retourproces en het retouradres.

Retour Verzenden

Bij het retourneren van een product ben je verantwoordelijk voor de verzendkosten en de veilige verpakking van het geretourneerde artikel. We raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken en het trackingnummer te bewaren tot de retour is afgehandeld.

Terugbetaling of Ruiling

Zodra we het geretourneerde product ontvangen en inspecteren, zullen we je op de hoogte stellen van de ontvangst. Afhankelijk van je keuze kunnen we een terugbetaling verwerken of een ruiling regelen voor een ander product. Terugbetalingen worden gedaan via de oorspronkelijke betalingsmethode.

Vragen of Hulp Nodig

Als je vragen hebt over het retourproces, ruilingen of het retourneren van een specifiek product, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam. We zijn er om je te assisteren en te zorgen voor een vlotte en bevredigende retourervaring.

Bedankt voor je vertrouwen in Loops And Barrels Kitesurfshop. We staan achter de kwaliteit van onze producten en willen ervoor zorgen dat je te allen tijde tevreden bent met je aankopen.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Tweede Slag 8, 3235 CR Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Verlengde Strandweg 1, 2691 KE te ‘s-Gravenzande

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop