Klantenservice

Verzending

Verzendinformatie

Welkom bij de verzendinformatiepagina van Loops And Barrels Kitesurfshop. We begrijpen dat het ontvangen van je bestelling snel en probleemloos verloopt van groot belang is. Hier vind je alle details over ons verzendbeleid en hoe we ervoor zorgen dat je kitesurfuitrusting veilig bij je wordt afgeleverd.

Verzendkosten

Bestellingen onder de €150,00 worden verstuurd voor €5,95. Bestellingen boven de €150,00 worden kostenloos verstuurd. 

Verzendbevestiging en Tracking

Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een trackingnummer waarmee je de voortgang van je pakket kunt volgen. Dit stelt je in staat om in realtime bij te houden waar je bestelling zich bevindt en wanneer je deze kunt verwachten.

Levertijd

De geschatte levertijd is afhankelijk van het transport bedrijf, maar bedraagt gemiddeld 1-3 werkdagen. Houd er rekening mee dat de levertijden kunnen variëren als gevolg van onvoorziene omstandigheden, zoals weersomstandigheden of vertragingen bij de koeriersdienst.

Ontvangst van je Bestelling

Bij ontvangst van je bestelling is het belangrijk om de verpakking zorgvuldig te inspecteren voordat je deze accepteert. Als er schade aan de verpakking of de inhoud van je bestelling wordt opgemerkt, dien dan onmiddellijk contact op te nemen met onze klantenservice voor verdere assistentie.

We streven ernaar om je bestelling op tijd en in goede staat bij je af te leveren. Mocht je vragen hebben over de verzendinformatie, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam via info@loopsandbarrels.nl.

Dank je wel voor het kiezen van Loops And Barrels Kitesurfshop voor al je kitesurfbehoeften!

Locatie kitesurfschool Rockanje

Tweede Slag 8, 3235 CR Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Verlengde Strandweg 1, 2691 KE te ‘s-Gravenzande

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop