✔ Scherpe tarieven

✔ Corona Safe

***** sterren Google review

✔ Headsets

Kitesurfschool Loops and Barrels

ROCKANJE

Tussen de 1e en de 2e slag in Rockanje vind je het luxe Beachclub 8. Deze locatie is de perfecte spot voor het kitesurfen door het vlakke water en de oneindige ruimte die je hier hebt om te kitesurfen. Voor veel kitesurfers is dit echt de favoriete spot! De school is gevestigd een zeecontainer aan de linkerkant van de beachclub. Hier kun je omkleden, douchen en je persoonlijke spullen veilig opbergen.

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto, Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt is Beachclub 8 het tweede paviljoen aan de rechter kant.

Navigatie adres: Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR Rockanje

Kitesurfschool Loops and Barrels

‘s-Gravenzande

Onze locatie in ‘s-Gravenzande (vlakbij Hoek van Holland) vind je in de zee container naast Beachclub Breeze. De locatie beschikt over warme douches, omkleedruimtes en een veilige opslag van je persoonlijke spullen. Vlak voor het strand is een betaalde parkeerplaats, dit is 2 minuten loopafstand van de beachclun. In de zomer zijn er ligbedjes te huren en honden zijn het hele jaar door welkom op dit strand!

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto, Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt vind je het Beachline strandpaviljoen aan de rechter kant.

Navigatie adres:  Strandweg (zonder nummer intoetsen) 2691KE ‘s-Gravezande, Westland, Zuid Holland