Loops and Barrels

Kitesurfen Bloemendaal

Je wilt eens lekker gaan kitesurfen maar je weet niet precies waar? Ben je al eens op Bloemendaal geweest om daar te gaan kitesurfen? Nee? Dan is dit de uitgelezen kans om daar eens te gaan kijken en heerlijk het water op te gaan.

Kitesurfen Bloemendaal

Loops And Barrels

Even opfrissen

Ben je bekend met kitesurfen maar wil je toch liever eerst even een opfriscursus voordat jij je weer helemaal gaat laten gaan op het water? Dan ben je bij de kitesurfschool Loops and Barrels op een goed adres. Zij verzorgen meerdere cursussen in Rockanje of ’s-Gravenzande om jou weer even het water maar ook het kitesurfen eigen te maken. Je kunt ook inschrijven op een cursus voor gevorderde kitesurfers waar je dan weer een aantal technieken kunt gaan leren. Neem eens een kijkje op de website van Loops and Barrels om het aanbod van de cursussen te bekijken en eventueel ook meteen in te boeken.

De plekken waarop de kitesurfschool zijn zijn mooi, groot en niet druk. Dit is dan ook de reden dat de instructeurs jou alles goed kunnen leren.

Contact op en met het water

Wanneer je een cursus kitesurfen bij Loops and Barrels gaat doen heb je niet alleen contact met het water maar ook op het water. Wat bedoelen wij daarmee? De instructeurs van Loops and Barrels hebben de beschikking over waterdichte headsets waardoor jij ook contact kunt houden met de instructeur terwijl je op het water bent.

Na het opfrissen lekker losgaan

Wil je na je opfriscursus lekker losgaan? Dan kan je dat zeker doen op de geweldige kitesurf spot in Bloemendaal. Je kunt daar heerlijk 1 zijn met het water en jouw kunsten vertonen op het water daar. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie en leuke kitesurfspots in Nederland maar dit is er in ieder geval 1 van.

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast Beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop