Loops and Barrels

Kitesurfen Brouwersdam

Wanneer je lekker op vakantie bent in Zeeland dan ga je natuurlijk ook naar de beroemde Brouwersdam. Bijna iedereen kent deze plek wel als het “toneel van de groep Bløf” die daar jaarlijks hun Concert at Sea concerten houden. Maar de Brouwersdam is en heeft meer dan dat! Het is namelijk ook een ontzettend goede en gave spot om te kitesurfen.

Voor de al wat meer ervaren kitesurfers is dit zeker een plek waar je moet zijn geweest. Ben je wat minder ervaren dan is het zeer zeker ook een mooie en goede plek om naartoe te gaan maar niet zonder begeleiding. Je doet er verstandig aan wanneer je voor de eerste keer wilt gaan kitesurfen om dan een cursus te volgen bij de ervaren en gecertificeerde specialisten van Loops and Barrels.

Kitesurfen Brouwersdam

Loops And Barrels

Kitesurfen in de buurt van Brouwersdam?

Curus voor beginners

Bij Loops and Barrels kunt je terecht voor een cursus wanneer je nog echt een beginner bent in het kitesurfen en je alles nog moet leren maar ook wanneer je al wat meer ervaren bent. De kitesurfschool Loops and Barrels hebben twee locaties. Deze zijn in Rockanje en in ’s-Gravenzande. Tijdens de cursus heb je constant contact met een instructeur. Dit komt omdat er gebruik gemaakt wordt van draadloze en waterbestendige headsets. De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 3 cursisten tegelijk. Heb je liever 1 op 1 les dan is dit zeer zeker ook mogelijk. Om goed te kunnen leren kitesurfen is het verstandig om meer lessen dan 1 te nemen omdat er best nog wel een hoop bij komt kijken.

Klaar voor de start?

Ben je er helemaal klaar voor en kan je op eigen houtje het water op? Dan weten wij zeker dat jij graag meerder plekken in Nederland en misschien ook wel daarbuiten zou willen gaan bezoeken om jouw trucs op het water te tonen. Kitesurfen op de Brouwersdam moet je dan zeker op je lijstje zetten!

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje?

Tussen de 1e en de 2e slag in Rockanje vind je Beachclub 8. De kitesurfschool is gevestigd in een container aan de linkerkant van de beachclub.

Meld je voor de les even bij de school in de container. Mocht je vroeg zijn dan kun je nog lekker een bakkie doen bij de beachclub en genieten van het prachtige uitzicht. Waarschijnlijk zie je al wat kitesurfers voorbij komen, want zodra de wind aan is, zijn de kiters niet weg te denken!

Faciliteiten Kitesurfen Rockanje

Loops and Barrels Rockanje beschikt over douches, omkleedruimte en bij Beachclub 8 kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en is deze beachclub heerlijk voor een dagje vertoeven in de zomer. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje

Op de 1e en 2e slag is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Op de 1e slag loop je de duin over en dan naar rechts over het pad. Vanaf de 2e slag loop je naar links over het strand.

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. 

Swinsedreef 28,
Rockanje Strand 1e slag,
3235 AR Rockanje

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop