Loops and Barrels

Kitesurfen Castricum

Kitesurfen is een ontzettend leuke sport om te doen. Je moet natuurlijk wel een beetje lef hebben om deze sport te kunnen doen maar dat is voor jou vast en zeker geen enkel probleem. Je hebt al een beetje ervaring met kitesurfen en bent nu eigenlijk alleen maar op zoek naar een leuke kitesurfspot. Misschien ken je deze spot al maar wij hebben bij Castricum een superleuke plek gevonden waar jij met je kite echt eens geweest moet zijn om daar het water op te gaan.

Kitesurfen Castricum

Loops And Barrels

Kennis maken met kitesurfen

Je hebt het nog nooit gedaan maar je denkt dat je het wel kunt? Dat is in ieder geval al een hele goede reden om eens kennis te gaan maken met kitesurfen. Kitesurfen is zeker niet iets wat je zomaar 1 2 3 hebt geleerd. Daar hebben wij een oplossing voor.

Kitesurfschool Loops and Barrels is een goede en leuke school waar je les kunt gaan krijgen van gecertificeerde instructeurs. Loops and Barrels heeft in ’s-Gravenzande en in Rockanje een kitesurfschool waar ze lesgeven in kleine groepjes of waar je zelfs privéles kunt krijgen.

Veel tips en trucs

Bij Loops and Barrels leer je niet alleen maar op het water maar ze leren jou ook de theorie die bij kitesurfen komt kijken. Juist doordat ze ook dit stukje meenemen zul je beter begrijpen hoe het kitesurfen in elkaar zit en wat je moet doen om je uit een bepaalde situatie te kunnen redden.

Op het water kun je ook heel goed tips en trucs krijgen van de instructeurs. Dit komt omdat zij gebruik maken van waterdichte headsets. Met deze headsets hebben zij de mogelijkheid om ook op het water contact te kunnen houden met jou als cursist zijnde. Dit moet jou toch zeker een goed en veilig gevoel geven of niet?

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast Beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop