Kitesurfen Hoek van Holland

Loops And Barrels

Op slechts een kleine 10 minuten afstand van Hoek van Holland vind je kitesurfschool Loops And Barrels. Bij het Beachline strandpaviljoen naast kitesurfschool ‘s-Gravenzande kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je les.

In de zomer zijn er strandbedjes te huur en honden zijn hier altijd welkom!

Bekijk locatie

Kitesurfles Hoek van Holland

Loops And Barrels

Kitesurfen bij Hoek van Holland is erg populair. Het is vooral populair onder de ervaren kitesurfers vanwege de sterke stroming en de hoge golven. Wil je leren kitesurfen op een iets rustigere spot? Boek dan een kitesurfles bij kitesurfschool Loops and Barrels in ‘S-Gravenzande. Dit is op slechts 10 minuten afstand van Hoek van Holland.

Door de stabiele wind en rustige omgeving is deze locatie geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wij bieden verschillende kitesurf lessen aan op zee op deze locatie. Van een proefles kitesurfen tot een 5-daagse kitesurfles. Bekijk hier onze verschillende kitesurf lessen op slechts 10 minuten afstand van Hoek van Holland.

Meer informatie over de lessen

Kitesurfles bij Loops And Barrels

 

Kitesurfschool Loops And Barrels is ontstaan uit passie, daarom houden we het klein en persoonlijk. We leren al onze cursisten zelf kennen, zodat we iedere les weten waar jij behoefte aan hebt en wat je niveau is. We geven onze lessen in het water met de BB talking headsets. Op deze manier kan de instructeur altijd met jou, maar ook jij met de instructeur communiceren als je op het water bent.

  • Alle instructeurs zijn IKO gecertificeerd
  • Alle prijzen zijn inclusief materiaal
  • Wij maken gebruik van de nieuwste F-One kites en boards
  • Eerlijke prijzen
Meer informatie over de lessen

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool?

De school is gevestigd in een zee container naast het Beachline strandpaviljoen. Je kunt je voor de cursus melden in het strandpaviljoen en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten kitesurfen Hoek van Holland

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande op 10 minuten afstand van Hoek van Holland beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachline strandpaviljoen kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving kitesurfen Hoek van Holland

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin zie je direct het Beachline strandpaviljoen aan je rechterzijde met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfles Hoek van Holland

Strandweg (geen nummer)

2691 KE ’s-Gravenzande, Westland, Zuid-Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Neem contact op
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10159970561194008