Loops and Barrels

Kitesurfen Hoek van Holland

Op slechts een kleine 10 minuten afstand van Hoek van Holland vind je kitesurfschool Loops And Barrels. Bij het Beachline strandpaviljoen naast kitesurfschool ‘s-Gravenzande kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je les.

In de zomer zijn er strandbedjes te huur en honden zijn hier altijd welkom!

Kitesurfles Hoek van Holland

Loops And Barrels

Kitesurfen bij Hoek van Holland is erg populair. Het is vooral populair onder de ervaren kitesurfers vanwege de sterke stroming en de hoge golven. Wil je leren kitesurfen op een iets rustigere spot? Boek dan een kitesurfles bij kitesurfschool Loops and Barrels in ‘S-Gravenzande. Dit is op slechts 10 minuten afstand van Hoek van Holland.

Door de stabiele wind en rustige omgeving is deze locatie geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wij bieden verschillende kitesurf lessen aan op zee op deze locatie. Van een proefles kitesurfen tot een 5-daagse kitesurfles. Bekijk hier onze verschillende kitesurf lessen op slechts 10 minuten afstand van Hoek van Holland.

Kitesurfles bij Loops And Barrels

Kitesurfschool Loops And Barrels is ontstaan uit passie, daarom houden we het klein en persoonlijk. We leren al onze cursisten zelf kennen, zodat we iedere les weten waar jij behoefte aan hebt en wat je niveau is. We geven onze lessen in het water met de BB talking headsets. Op deze manier kan de instructeur altijd met jou, maar ook jij met de instructeur communiceren als je op het water bent.
  • Alle instructeurs zijn IKO gecertificeerd
  • Alle prijzen zijn inclusief materiaal
  • Wij maken gebruik van de nieuwste F-One kites en boards
  • Eerlijke prijzen

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool?

De school is gevestigd in een zee container naast Beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten kitesurfen Hoek van Holland

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving kitesurfen Hoek van Holland

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Verlengde Strandweg 1, 2691 KE te ‘s-Gravenzande

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop