Loops and Barrels

Kitesurfen Katwijk

Lekker kitesurfen in Katwijk? Dat kan zeker! Er is daar een ontzettend mooie en grote kitesurfspot te vinden waar wel meerdere kitesurfers naartoe gaan om hun kunsten te vertonen. Even het hoofd leeg maken en je 1 voelen met het water. Dat is wat de meeste kitesurfers zo fijn vinden om te doen.

Kitesurfen Katwijk

Loops And Barrels

Even je hoofd leeg maken op het water

Dat is wat veel mensen doen als ze lekker op het water bezig zijn. Het hoofd leegmaken. Het is heerlijk om 1 te zijn met de natuur en je te laten verrassen met wat de natuur allemaal kan doen met je. Ondanks dat jij je hoofd wilt leegmaken zal jij je wel moeten focussen op het water en op een goede manier moeten reageren op wat het water doet.

Les volgen bij Loops and Barrels

Wil je eens gaan kennismaken met kitesurfen dan kan je heel goed een cursus gaan volgen bij Loops and Barrels. Je leert bij Loops and Barrels niet alleen maar de praktijk maar ook de theorie is een onderdeel van de cursus die hun geven. Door middel van de BB Talking Headsets die waterproof zijn kan de instructeur met jou kan communiceren wanneer jij op het water staat. Juist doordat ze gebruik kunnen maken van deze moderne en goede headsets kan de instructeur jou altijd de juiste aanwijzingen geven tot hoever jij kunt gaan. Doordat jij meteen de juiste aanwijzingen krijgt en jij meteen vragen kunt stellen kan jij daar als cursist meteen op anticiperen. Ben jij klaar met je cursus en dus op zoek naar een leuke spot. Dan is Katwijk the place to be!

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast Beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop