Loops and Barrels

Kitesurfen Muiderberg

Dat kitesurfen steeds meer in opkomst is dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Dat het om die reden ook moeilijker is geworden om een leuke spot te vinden is ook geen geheim meer. Wij hebben er weer een gevonden bij Muiderberg. Hier kun je heel goed genieten op het water.

KITESURFEN MUIDERBERG​

Loops And Barrels

Kitesurfen voor beginners

Wanneer je net gaat beginnen met kitesurfen is het misschien erg verstandig om daar eerst een aantal lessen in te gaan volgen. Bij kitesurfschool Loops and Barrels leren ze jou al de ins and outs die te maken hebben met deze geweldige sport. Loops and Barrels bestaat uit 2 vestigingen. Ze hebben er 1 in ’s-Gravenzande en 1 in het mooie Rockanje. Wanneer je bij Loops and Barrels een cursus gaat volgen dan ben je er zeker van dat je te maken krijgt met instructeurs die gecertificeerd zijn.

Kitesurfen voor gevorderden

Niet alleen voor beginners maar ook voor de meer gevorderde kitesurfer biedt Loops and Barrels de juiste cursussen aan. Het grote voordeel van een cursus volgen bij hen is dat ze altijd contact met jou hebben. Zij maken namelijk gebruik van BB Talking headsets welke waterproof zijn. Op deze manier kun jij altijd met de instructeur communiceren terwijl jij op het water staat. Je krijgt dan van jouw instructeur instructies tot hoever jij mag gaan of welke handeling jij kunt doen. Deze manier van lesgeven werkt een stuk efficiënter zodat jij echt op het moment zelf meteen de juiste handeling kunt uitvoeren. Deze manier van communiceren zorgt ook voor extra veiligheid want zoals jij zelf wel kunt begrijpen staat veiligheid ook in deze sport voorop.

Losgaan bij Muiderberg

Wanneer jij weer helemaal opgefrist bent en weet wat je moet doen kan je daarna zelf natuurlijk naar de fantastische kitesurfspot bij Muiderberg gaan om daar te genieten van de golven!

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast Beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop