Loops and Barrels

Kitesurfen Noordwijk

Altijd al bij Noordwijk willen kitesurfen? Dat kan heel goed! Bij het strand van Noordwijk is er een heerlijke plek waar je als kitesurfer heel goed terecht kunt om te genieten van het water en vooral de golven. Ben je een geoefend kitesurfer? Pak je spullen in en ga er echt een keer naartoe! Je bent dan in ieder geval weer een mooie ervaring en een leuke spot rijker.

Kitesurfen Noordwijk

Loops And Barrels

Kitesurfen in Noordwijk?

Ben je nog niet zo ervaren maar zou je dat wel willen worden? Dan kun je beter naar een spot gaan waar het iets rustiger is. Misschien is het zelfs wel handig om een paar lessen te nemen. Bij kitesurfschool Loops and Barrels heb je daar de mogelijkheid voor. Zij hebben een locatie in Rockanje en een locatie in ‘s-Gravenzande waar jij terecht kunt om lessen te volgen.

Bij Loops and Barrels werken ze met kleine groepjes van maximaal 3 cursisten en wordt er gebruik gemaakt van waterproof headsets. Op deze manier is er altijd contact tussen de instructeur en de cursist.

Verantwoord kitesurfen

Je kunt verschillende pakketten boeken bij Loops and Barrels. Er wordt jou op een goede en verantwoorde manier het kitesurfen geleerd. Er zijn pakketten van 1 dag maar er zijn ook pakketten waar je een meerdaagse cursus hebt. Er zijn zowel voor beginners als de al wat meer ervaren kitesurfers bij Loops and Barrels pakketten te verkrijgen. Ben je al wat meer ervaren en ben je er helemaal klaar voor om tricks op het water te gaan doen tijdens het kitesurfen? Ook dan kan je heel goed terecht bij Loops and Barrels. Zij hebben ook voor jou aparte lessen waar jou geleerd wordt hoe je echt de stoere man of vrouw uit kunt hangen. Heb je alles al geleerd? Dan kan je losgaan op de kitesurfspot in Noordwijk!

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast Beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop