Loops and Barrels

Kitesurfen Oostvoorne

Dat Oostvoorne een prachtig mooi strand heeft dat weten de meeste mensen wel maar dat hier ook een ontzettend gave kitesurfspot is dat weten er nog niet heel veel. Het is dan ook echt aan te raden om daar eens een kijkje te gaan nemen wanneer je dol bent op deze sport. Er zullen er vast meer zijn die daar gebruik van maken maar deze spot is echt groot genoeg om jou er nog bij te mogen ontvangen.

Kitesurfen in de buurt van Oostvoorne?

Loops And Barrels

Kitesurfen is vooral weggelegd voor fanatieke sporters maar daar weet jij natuurlijk alles van. Ben jij een stoere vent of vrouw en wil jij je ook eens wagen aan die stunts die op het water uitgehaald worden? Dan is het zeker aan te raden om eens een cursus te gaan volgen. Wij kunnen jou het advies geven om bij Loops and Barrels een cursus te gaan volgen. Het fijne van een cursus volgen bij deze gecertificeerde kitesurfschool is dat je niet alleen de praktijk wordt geleerd maar ook de theorie welke bij de meeste scholen overgeslagen wordt.

Ben jij al wat meer bekend met kitesurfen maar wil je toch wat meer de fijne kneepjes en technieken aanleren ook dan kan je heel goed bij Loops and Barrels terecht. Zij hebben niet alleen cursussen voor de beginnende kitesurfer maar ook voor de wat verder gevorderde kitesurfer hebben zij cursussen die zeker aanlokkelijk zijn om te gaan volgen. Jij leert dan onder andere hoe je upwind moet varen en hoe je moet foilen. Ben je fan van het doen van tricks? Ook die worden jou geleerd in deze les! Door middel van de BB Talking headsets hebben jouw instructeur en jij namelijk altijd contact met elkaar zodat de instructeur je meteen aan kunt sturen tot het maken van een van je nieuwe moves!

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje?

Tussen de 1e en de 2e slag in Rockanje vind je Beachclub 8. De kitesurfschool is gevestigd in een container aan de linkerkant van de beachclub.

Meld je voor de les even bij de school in de container. Mocht je vroeg zijn dan kun je nog lekker een bakkie doen bij de beachclub en genieten van het prachtige uitzicht. Waarschijnlijk zie je al wat kitesurfers voorbij komen, want zodra de wind aan is, zijn de kiters niet weg te denken!

Faciliteiten Kitesurfen Rockanje

Loops and Barrels Rockanje beschikt over douches, omkleedruimte en bij Beachclub 8 kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en is deze beachclub heerlijk voor een dagje vertoeven in de zomer. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje

Op de 1e en 2e slag is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Op de 1e slag loop je de duin over en dan naar rechts over het pad. Vanaf de 2e slag loop je naar links over het strand.

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. 

Swinsedreef 28,
Rockanje Strand 1e slag,
3235 AR Rockanje

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop