Loops and Barrels

Kitesurfen Ouddorp

Kitesurfen is de laatste jaren als watersport ontzettend in opkomst. Dat vinden wij helemaal niet gek want het is dan ook een hele waanzinnige en gave sport om te doen. Het vinden van een goede kitesurfspot is niet altijd eenvoudig. Daarom zijn wij voor jou gaan zoeken en je raad het natuurlijk al dat wij er weer een hebben gevonden. Bij Ouddorp is een prachtige kitesurfspot waar jij je hart op kunt halen. Genieten van een heel groot stuk open zee waar jij op de golven je tricks kunt laten zien!

Kitesurfen Ouddorp

Loops And Barrels

Hoe begin je met kitesurfen?

Kitesurfen is een combinatie van vliegeren en surfen. Klinkt natuurlijk hartstikke raar als wij je dat zo vertellen maar technisch gezien is dat wel zo. Jij laat je door middel van een soort vlieger en de wind voortbewegen op een “plank” op het water. Natuurlijk moet je daar wel het een en ander over weten en van leren wil je dit gaan doen. Wat precies? Dat kunnen we jou heel erg goed leren bij de beste kitesurfschool Loops and Barrels.
Bij Loops and Barrels leren we jou 1 op 1 of in kleine groepjes alles wat jij over kitesurfen zou moeten weten. Door middel van een headset welke waterdicht is heb jij ook wanneer je op het water bent altijd contact met je instructeur. Gaat er iets niet helemaal lekker dan kan jij daar meteen op gewezen worden of kan jij daar je vragen over stellen. Je wordt dan meteen geholpen en er worden jou meteen handvatten aangereikt zodat jij meteen wat kunt doen om het goed te laten verlopen.

Klaar om te kitesurfen in Ouddorp?

Ben jij er helemaal klaar voor en wil je op eigen benen kitesurfen? Dan weet je dus nu waar je moet zijn! Bij Ouddorp!

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje?

Tussen de 1e en de 2e slag in Rockanje vind je Beachclub 8. De kitesurfschool is gevestigd in een container aan de linkerkant van de beachclub.

Meld je voor de les even bij de school in de container. Mocht je vroeg zijn dan kun je nog lekker een bakkie doen bij de beachclub en genieten van het prachtige uitzicht. Waarschijnlijk zie je al wat kitesurfers voorbij komen, want zodra de wind aan is, zijn de kiters niet weg te denken!

Faciliteiten Kitesurfen Rockanje

Loops and Barrels Rockanje beschikt over douches, omkleedruimte en bij Beachclub 8 kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en is deze beachclub heerlijk voor een dagje vertoeven in de zomer. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje

Op de 1e en 2e slag is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Op de 1e slag loop je de duin over en dan naar rechts over het pad. Vanaf de 2e slag loop je naar links over het strand.

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. 

Swinsedreef 28,
Rockanje Strand 1e slag,
3235 AR Rockanje

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop