Loops and Barrels

Kitesurfen Schellinkhout

In Nederland zijn er verschillende locaties te vinden waar je heerlijk kunt gaan kitesurfen en wij blijven op zoek gaan naar meer leuke en goede locaties zodat jij ook eens van locatie kan gaan veranderen. We hebben er weer een gevonden! Namelijk Schellinkhout. Schellinkhout ligt in Friesland. Misschien niet een plek waar je snel zou gaan kijken maar deze plek is het zeker waard om dat wel te doen!

KITESURFEN SCHELLINKHOUT​

Loops And Barrels

Voordat je begint

Voordat je aan kitesurfen begint wil je natuurlijk weten hoe je het allemaal moet gaan doen. Daarom is het dan ook erg verstandig om voordat je zelf in je eentje het water opgaat een cursus te volgen. Deze cursus kun je volgen bij Kitesurfschool Loops and Barrels. Hier geven ze les aan beginnende kitesurfers maar ook aan gevorderde.

Goede communicatie

Wat het volgen van een cursus bij Loops and Barrels zo bijzonder maakt is het feit dat er gebruik wordt gemaakt van BB Talking Headsets. Deze headsets zijn waterproof. Dit heeft als groot voordeel dat jij ook op het water contact hebt met jouw instructeur. Op deze manier kunnen er dus meteen aanwijzingen gegeven worden terwijl je op het water staat. Deze manier van werken is dus een stuk meer efficiënt dan dat jij pas krijgt te horen wat je anders had kunnen doen als je weer op het strand bent.

Waar is Loops and Barrels te vinden?

Loops and Barrels is te vinden in Rockanje en in ’s-Gravenzande. Zij hebben daar op beide locaties een kitesurfschool zitten. Het grote voordeel is dat het daar goed te doen is voor de beginnende kitesurfer als voor de gevorderde kitesurfer. Het water is daar in de meeste gevallen rustig maar ook kan er zo nu en dan een flink aantal golven zijn. Wees dus op je hoede!

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast Beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop