Loops and Barrels

Kitesurfen Scheveningen

Wil je kitesurfen in de buurt van Scheveningen? Kom dan langs bij kitesurfschool Loops And Barrels. We geven onze kitesurf lessen op onze vaste spot in ’s-Gravenzande dicht in de buurt van Scheveningen. Deze locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken me de auto.

In de zomer zijn er strandbedjes te huur en honden zijn hier altijd welkom!

Kitesurfles Scheveningen

Loops And Barrels

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijke kitesurfles in de buurt van Scheveningen dan ben je bij kitesurfschool Loops And Barrels aan het juiste adres. Wij zijn ontstaan uit passie, daarom houden we het klein en persoonlijk. We leren al onze cursisten zelf kennen, zodat we iedere les weten waar jij behoefte aan hebt en wat je niveau is. Tijdens een groepsles gaan we dan ook met max. 3 personen aan de slag. Daarnaast geven we les door middel van de BB talking headsets. Op deze manier kan de instructeur altijd met jou, maar ook jij met de instructeur communiceren als je op het water bent.

Enkele andere voordelen van onze kitesurflessen in de buurt van Scheveningen:

  • Eerlijke prijzen
  • Alle prijzen zijn inclusief materiaal
  • Alle instructeurs zijn IKO gecertificeerd
  • Je maakt gebruik van de nieuwste F-One kites en boards
  • Een locatie die gemakkelijk en vrijwel altijd filevrij te bereiken is

Leer kitesurfen in de buurt van Scheveningen

Kitesurfen in Scheveningen is erg populair, vooral onder de gevorderden kiters. Tijdens warmere dagen kan het hier alleen erg druk zijn. Dus ben je een beginnende kiter? Dan raden we je aan om kitesurf lessen te nemen op onze locatie in ’s-Gravenzande. Door de stabiele wind en rustige omgeving is deze locatie geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Hierbij heb je de keuze uit verschillende lessen, van een proefles kitesurfen tot een 5-daagse kitesurfles.

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool?

De school is gevestigd in een zee container naast Beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Kitesurfles Scheveningen

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Kitesurfen Scheveningen

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop