Loops and Barrels

Kitesurfen Strand horst

Op het ondiepe water van Strand Horst kan jij je met je kite heerlijk uitleven. Het is een gigantisch leuke plek waar meerdere kitesurfers bij elkaar komen om met elkaar te genieten van de leukste sport die er op het water is. Het leuke van deze plek is dat je wanneer je even bij wilt komen je makkelijk op een terrasje even wat kunt gaan drinken of eten om daarna weer snel met je kitesurf het water op te gaan. Strand Horst is dus van alle gemakken voorzien.

Kitesurfen Strand horst

Loops And Barrels

Cursus kitesurfen volgen, waar moet je zijn?

Wil je een cursus kitesurfen volgen? Dan hebben wij de beste kitesurfschool die jij je maar kunt bedenken. Bij Loops and Barrels welke een vestiging heeft in Rockanje en een vestiging heeft in ’s-Gravenzande ben jij op de juiste locatie om alles over kitesurfen te weten te komen en zelfs de eerste “stappen” op het water te maken.

Bij Loops and Barrels leren ze je eerst de theorie die behoort bij het kitesurfen. Deze is zeker nodig om te begrijpen wat je kunt en moet doen met je kite en surfplank.

Loops and Barrels beschikt over gecertificeerde instructeurs die je via een BB Talking Headset laten weten wat je moet doen en welke richting je op moet. Dit is een groot voordeel. Deze headsets zijn namelijk waterproof zodat jij altijd contact hebt met de instructeur. Zelfs als je op het water bent! Door middel van direct de juiste aanwijzingen te krijgen leer je ook veel beter hoe jij met je kitesurf om moet gaan.

Ben je al wat verder in het kitesurfen dan hebben ze ook een cursus waarin ze jou de nieuwste tricks leren en een aantal andere moves zoals het upwind varen.
Na je cursus in Rockanje of ’s-Gravenzande kun jij heerlijk tekeer gaan op Strand Horst!

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast Beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop