Loops and Barrels

Kitesurfen Vrouwenpolder

In de provincie Zeeland zijn er meerdere kitesurfspots te vinden waar je naartoe kunt gaan wanneer je eens lekker je hoofd leeg wilt maken op het water. Vrouwenpolder is er daar 1 van. De zandplaten die je daar hebt kunnen ervoor zorgen dat er bij hoog water een perfect binnenmeer is waar je als beginner maar zeer zeker ook als gevorderde kitesurfer terecht kunt. Het water is hier niet heel diep en heerlijk vlak. Deze spot is zeer zeker erg fijn voor beginners en de Vrouwenpolder heeft een groot zandstrand.

Kitesurfen Vrouwenpolder

Loops And Barrels

Jouw eerste “vlucht”

Nee we hebben het niet over een vlucht met een vliegtuig maar meer over een vlucht met je kite. Kitesurfen is namelijk een combinatie van vliegeren en surfen. Je wordt op een plank op het water voortgetrokken door een vlieger of terwijl ook kite genoemd. Deze sport is sinds enkele jaren enorm in opkomst. Het is echt een hele stoere en gave sport om te beoefenen.

Sta jij voor het eerst op het water en weet je niet wat je moet doen? Wij weten het wel! Wij geven je het advies om eerst eens te gaan beginnen met een aantal lessen te nemen bij kitesurfschool Loops and Barrels. Met een locatie in ’s-Gravenzande en in Rockanje waar ze voorzien zijn van gecertificeerde instructeurs lukt het jou binnen een korte tijd zeker om al snel op eigen krachten naar een kitesurfspot te gaan zoals de Vrouwenpolder.

Goed communiceren is belangrijk

Communiceren is altijd belangrijk en dat vinden ze bij Loops and Barrels ook zo. Dit is dan ook de reden dat zij gebruik maken van BB talking headsets. Deze headsets zijn waterproof wat betekent dat jij zelfs op het water gebruik kunt maken ervan en zo meteen in contact staat met jouw instructeur. Ben jij er al helemaal klaar voor?

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje?

Tussen de 1e en de 2e slag in Rockanje vind je Beachclub 8. De kitesurfschool is gevestigd in een container aan de linkerkant van de beachclub.

Meld je voor de les even bij de school in de container. Mocht je vroeg zijn dan kun je nog lekker een bakkie doen bij de beachclub en genieten van het prachtige uitzicht. Waarschijnlijk zie je al wat kitesurfers voorbij komen, want zodra de wind aan is, zijn de kiters niet weg te denken!

Faciliteiten Kitesurfen Rockanje

Loops and Barrels Rockanje beschikt over douches, omkleedruimte en bij Beachclub 8 kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en is deze beachclub heerlijk voor een dagje vertoeven in de zomer. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje

Op de 1e en 2e slag is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Op de 1e slag loop je de duin over en dan naar rechts over het pad. Vanaf de 2e slag loop je naar links over het strand.

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. 

Swinsedreef 28,
Rockanje Strand 1e slag,
3235 AR Rockanje

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop