Loops and Barrels

Kitesurfen Wijk aan Zee

Een ontzettend fijne en mooie kitesurfspot is er bij Wijk aan Zee. Er zijn daar meerdere spots te vinden te weten bij de pier van IJmuiden maar ook bij de bunker. Er is een deel afgezet wat bestemd is voor de golfsurfers maar ook voor de kitesurfers is daar meer dan genoeg ruimte om te genieten van deze stoere sport. Bij de bunker heb je een stuk wat soms zeer onstuimig kan zijn. De locatie bij de pier is meer geschikt voor de beginnende kitesurfer.

KITESURFEN WIJK AAN ZEE

Loops And Barrels

Leren kitesurfen waar kan je dat

Wil je graag leren kitesurfen? Dat kan! Bij kitesurfschool Loops and Barrels kunnen zij jou in een cursus heel veel leren. Zij hebben verschillende cursuspakketten zoals een 1-daagse cursus 1 op 1 maar ook cursussen verdeeld over meerdere dagen en in kleine groepen. Zij leren jou niet alleen de praktijk maar zeer zeker ook de theorie die jij moet weten over kitesurfen. Dit is belangrijk omdat je hierdoor ook echt begrijpt wat je doen moet in bepaalde situaties.

Je skills uitbreiden

Kun jij al kitesurfen maar wil jij je skills uitbreiden? Ook dat kan door een cursus te volgen bij Loops and Barrels. Ze bieden namelijk niet alleen maar cursussen aan voor de beginnende kitesurfer maar zeer zeker ook voor de wat meer gevorderde. Wil jij leren hoe je upwind moet gaan varen of hoe je moet foilen? Dan boek je bij hen gewoon een cursus die ongeveer 2 uur duurt. Deze cursus heet coaching voor gevorderden. Door middel van een BB talking headset sta jij altijd in contact met je instructeur.

Je bent er klaar voor

Je hebt je skills weer onder controle? Dan ben jij er klaar voor om bij Wijk aan Zee lekker los te gaan en ze te laten zien aan de rest!

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande?

De school is gevestigd in een zee container naast Beachclub Breez. Je kunt je voor de cursus melden in de beachclub en hier zal de instructeur je ophalen voor je cursus.

Vlak voor het strand is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar het strandpaviljoen.

Faciliteiten Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

Loops and Barrels ‘s-Gravenzande beschikt over douches, omkleedruimte en bij het Beachclub Breez kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en zijn honden toegestaan op dit strand. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool ‘s-Gravenzande

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. Wanneer je de duin oversteekt loop je direct op Beachclub Breez met daarnaast onze Loops And Barrels Kiteboardschool ‘s-Gravenzande.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop