Loops and Barrels

Kitesurfen Zeeland

Wil je kitesurfen in Zeeland? Kom dan langs bij kitesurfschool Loops And Barrels. We geven onze kitesurf lessen op onze vaste spot in Rockanje dicht in de buurt van veel bestemmingen in Zeeland. Op deze locatie kun je heerlijk vertoeven en kiten op vlak water! 

In de zomer zijn er strandbedjes te huur en voorziet Beachclub8 je van een heerlijke cocktail!

Kitesurfles Zeeland

Loops And Barrels

Rockanje is de perfecte uitvalsbasis om te leren kitesurfen in Zeeland. Wij bieden verschillende kitesurf cursussen aan op vlak water op deze locatie. Van een introductiecursus tot een 5-daagse kitesurfcursus. Bekijk hier onze verschillende kitesurf cursussen. Ook kun je hier terecht voor kitesurf coaching voor het leren van tricks etc. 

Kitesurfen in Zeeland

Kitesurfen in Zeeland is erg populair. Vanzelfsprekend voor het deel van Nederland met zoveel spots aan zee. Direct op zee beginnen met kitesurfen kan lastig zijn in verband met de golven. Bij Loops And Barrels in Rockanje leer je kitesurfen op vlak water. Wij bieden je altijd nog de optie om je laatste les op onze locatie in ‘s-Gravenzande te doen, zodat je daar een keer in de golven kitesurfles kan hebben. Wij staan voor kwaliteitslessen met het gebruik van onze headsets, ervaren instructeurs en een klein persoonlijk team.

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje?

Tussen de 1e en de 2e slag in Rockanje vind je Beachclub 8. De kitesurfschool is gevestigd in een container aan de linkerkant van de beachclub.

Meld je voor de les even bij de school in de container. Mocht je vroeg zijn dan kun je nog lekker een bakkie doen bij de beachclub en genieten van het prachtige uitzicht. Waarschijnlijk zie je al wat kitesurfers voorbij komen, want zodra de wind aan is, zijn de kiters niet weg te denken!

Faciliteiten Kitesurfen Rockanje

Loops and Barrels Rockanje beschikt over douches, omkleedruimte en bij Beachclub 8 kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en is deze beachclub heerlijk voor een dagje vertoeven in de zomer. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje

Op de 1e en 2e slag is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Op de 1e slag loop je de duin over en dan naar rechts over het pad. Vanaf de 2e slag loop je naar links over het strand.

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. 

Swinsedreef 28,
Rockanje Strand 1e slag,
3235 AR Rockanje

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28, Rockanje Strand 1e slag, 3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Locatie kitesurfschool Hoek Van Holland

Zeekant 103, Hoek van Holland

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980 

Winkelwagen
nl_NL
Chat openen
Hallo! Heb je een vraag?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via Whatsapp. Ik help je graag!

Groetjes,

Ankie van L.A.B. kitesurfschool & shop