Kitesurfen Rockanje

Loops And Barrels

Bij Beachclub8, Lounge Diner & Winebar kun je voor of na je les nog heerlijk een hapje of drankje doen! 

In de zomer zijn hier ligbedjes te huur en het is een prachtige locatie om de dag door te brengen!

Kitesurfschool Rockanje

Loops And Barrels

Tussen de 1e en de 2e slag in Rockanje vind je onze kitesurfschool in Rockanje. Naast het luxe Beachclub 8. Deze locatie is de perfecte spot voor het kitesurfen door het vlakke water en de oneindige ruimte die je hier hebt om te kitesurfen. Voor veel kitesurfers is dit echt de favoriete spot!

Wij bieden verschillende kitesurf lessen aan op deze locatie. Van een introductiecursus tot een 5-daagse kitesurfcursus. 

Meer info over de cursussen

Kitesurfen Rockanje

Loops And Barrels

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje?

Tussen de 1e en de 2e slag in Rockanje vind je Beachclub 8. De kitesurfschool is gevestigd in een container aan de linkerkant van de beachclub. 

Meld je voor de les even bij de school in de container. Mocht je vroeg zijn dan kun je nog lekker een bakkie doen bij de beachclub en genieten van het prachtige uitzicht. Waarschijnlijk zie je al wat kitesurfers voorbij komen, want zodra de wind aan is, zijn de kiters niet weg te denken! 

Faciliteiten Kitesurfen Rockanje

Loops and Barrels Rockanje beschikt over douches, omkleedruimte en bij Beachclub 8 kun je een hapje en een drankje nuttigen voor of na je cursus. Verder zijn er in de zomer ligbedjes beschikbaar en is deze beachclub heerlijk voor een dagje vertoeven in de zomer. De hele familie kan dus mee en vanaf het strand je cursus bekijken!

De instructeur zorgt ervoor dat waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in de school.

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool Rockanje

Op de 1e en 2e slag is een parkeerplaats waar je (tegen betaling) kunt parkeren. Op de 1e slag loop je de duin over en dan naar rechts over het pad. Vanaf de 2e slag loop je naar links over het strand.

De locatie is gemakkelijk en vrijwel altijd file vrij te bereiken met de auto. Voer het onderstaande adres in op je navigatie om op de parkeerplaats te komen. 

Swinsedreef 28,
Rockanje Strand 1e slag,
3235 AR Rockanje

Badhotel Rockanje

Slechts op 400 meter afstand van het strand, ligt verscholen tussen bos en de duinen, Badhotel Rockanje. Door de rust en alom aanwezige natuur waan je je ver van de buitenwereld. De stijl van een Noord-Amerikaanse lodge, de geur van dennenbomen, onze gastvrijheid, het mooie buitenzwembad én goede keuken…je wil niet meer naar huis.

Locatie kitesurfschool Rockanje

Swinsedreef 28,
Rockanje Strand 1e slag,
3235 AR  Rockanje

Mocht je het niet kunnen vragen of nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op +31 (0) 6 48734980

Neem contact op
Instagram heeft geen 200 geretourneerd.