Kitesurfen Tatajuba Brazilie

Loops And Barrels

Leer kitesurfen op 1 van de beste spots ter wereld bij Kitejuba in Tatajuba in Brazilie. Deze spot met zowel vlak water lagoons als golven op zee is gedurende het seizoen heel windzeker en beschikt over de perfecte condities. 

Loops And Barrels werkt samen met Kitejuba, dus je kunt hier onder onze vertrouwde kwaliteit lessen volgen. 

Ook raden wij deze spot uit eigen ervaring aan. Wij zijn met veel plezier 5 weken bij Kitejuba verbleven, en hebben hier 95% van de tijd met veel wind kunnen varen in de maanden November en December. 

Kitesurfschool Tatajuba Brazilie

Loops And Barrels

In een kleinschalig afgelegen dorpje op ca. 300 km van Fortaleza vind je de fantastische kitesurfspot Tatajuba. De accommodatie Kitejuba heeft alles te bieden om je heerlijk te laten vertoeven tijdens je kitesurf vakantie. Het is een luxe accommodatie, met sfeervolle bungalows, super goed eten, een heerlijk zwembad en de leukste gastvrouw Luciana. 

Wij bieden verschillende kitesurf lessen aan op deze locatie. Van een introductiecursus tot een 5-daagse kitesurfcursus. 

Meer info over de cursussen

Kitesurfen Tatajuba Brazilie

Loops And Barrels

Waar zit de Loops And Barrels Kitesurfschool Tatajuba?

Op ca. 300 km van Fortaleza vind je Tatajuba. Boek Kitejuba altijd vooraf en regel via hun alvast een 4×4 transfer. Dit heb je nodig om de spot te bereiken. Je kunt er ook met je eigen huurauto komen, maar dan zal het een 4×4 moeten zijn. Ook belangrijk is het dan om rekening te houden met het getij. Met volle maan en hoog water wordt de lagoon zo groot dat de accommodatie niet per auto te bereiken is voor een aantal uur. 

Faciliteiten Kitesurfen Tatajuba Brazilie

Kitejuba beschikt over alle faciliteiten. Er zijn douches over het hele resort, er is een kite pick/launch plaats, er is een zwembad en een erg goed restaurant voor ontbijt, lunch en diner. 

Daarnaast zijn er in de buurt ook nog een aantal leuke restaurants te vinden voor de afwisseling, maar de gerechten van chef kok Pablo in Kitejuba zijn wel echt de beste! 

Routebeschrijving Loops And Barrels Kitesurfschool Tatajuba Brazilie

Regel je transer via Luciana van Kitejuba, dan weet je zeker dat je goed zit. Zo niet, informeer dan je driver dat je naar Kitejuba in Tatajuba wilt. Zij weten dit vaak wel te vinden. 

Adresrua da praia tatajuba /s numero, Camocim – CE, 62400-000, Brazilië

Locatie kitesurfschool Tatajuba Brazilie

rua da praia tatajuba /s numero, Camocim – CE, 62400-000, Brazilië

Neem direct contact op met Kitejuba via whatsapp: 

Neem contact op